Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2004 - 2046 - Wong KarWai = CSFD 73% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2004 - 2046 - Wong KarWai = CSFD 73% Názov:2004 - 2046 - Wong KarWai = CSFD 73% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-29 Peerov:3 (Seed: 1, Leech: 2)
    Zaner:Drama,Romanticky,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSDF
    https://www.csfd.cz/film/43556-2046/prehled/


    Quote:
    2046  
    Drama / Romantický / Sci-Fi
    Hongkong / Čína / Francie / Itálie / Německo, 2004, 129 min
    Režie: Kar-wai Wong
    Scénář: Kar-wai Wong
    Kamera: Christopher Doyle, Pung-Leung Kwan, Yiu-Fai Lai
    Hudba: Šigeru Umebajaši, Peer Raben
    Hrají: Ziyi Zhang, Tony Chiu-wai Leung, Maggie Cheung, Faye Wong, Carina Lau, Li Gong, Jie Dong, Chen Chang, Takuja Kimura, Berg Ting-yip Ng, Ping-Lam Siu, Kong To-Hoi, Farini Yui-Ling Cheung, Akina Hong, Roony Ching, Fei-lam Miu, Ben Yuen


       



    Quote:
    audio=cantonese , titulky=czech,english


    Quote:
    Příběh filmu 2046 navazuje na režisérův předchozí snímek Stvořeni pro lásku: hrdinou je tu opět spisovatel Chow Mo-wan, který se živí psaním novinových sloupků. Na začátku filmu, který je zasazen do roku 1966, se Chow stěhuje ze Singapuru do hotelu Oriental v Hongkongu, kde hodlá pokračovat v psaní o budoucnosti. Ve skutečnosti píše o minulosti: v jeho románu vyjíždí tajemný vlak do roku 2046. Všichni, kdo v něm jedou, chtějí nalézt ztracené vzpomínky. Obecně se totiž soudí, že v roce 2046 se nic nemění, ale nikdo to nemůže potvrdit, protože se odtamtud nikdy nikdo nevrátil. až na jednoho člověka, který tam byl a rozhodl se vrátit, protože se chtěl změnit. 2046 je však také číslo sousedního pokoje, jehož obyvatelka se stane Chowovou milenkou.


    Quote:
    Po shlédnutí tohoto filmu velmi lituji, že jsem neviděl minulý film stejného režiséra, Stvořeni pro lásku. 2046 vyprávějící o spisovateli jménem Chow, který žije ženami, zábavou, psaním, ale halvně ve vzpomínkách. Žije, píše a vzpomíná, přesto myslí jen na jednu věc. Jestli ho jeho (ne-)naplněná láska opravdu milovala. Proto svůj volný čas věnuje samotě a nebo společnici. Potká mnoho žen ať už Lulu, Su... Všechny jeho životem proplují, ale on má stále jen jednu otázku. Neumí si odpovědět a pouze doufá. 2046 je číslo pokoje v kterém byla zavražděna jedna z žen. Je to i rok, konce Čínské anexe v Hong Kongu a rok, kdy je vše spojeno vlakema cesta do 2046 je cesta do vzpomínek z které neni návratu. Každý kdo se vlakem do roku 2046 se vydává hledat své vzpomínky a chce znovu prožít co prožil. Vrátit se může jen ten kdo nechce vzpomínat, ale vše změnit. Chow píše o roce 2046, píše o muži, který se z 2046 vrátí. Přičemž on je tím mužem. Mužem, který cestuje vlakem bez konce, na cestě odnikud, nikam. Ve vlaku jsou ženy Chow-ova života, ztělesněné jako androidky. On se stále ptá na svou otázku, ale nedostává odpověd. Muž ve vlaku je Japonec, protože dcera majitele hotelu je do Japonce zamilovaná. Chow tak svým 2046 vytváří svůj vysněný svět, který je vlastně alegorií na jeho život, jeho pocity a vzpomínky. když znovu potká svou osudovou ženu, neuvědomí si nic a jde za svou minulostí... 2046 je nádherná melancholická podívaná se silnou hudbou, která vás dostane. Wong Kar-wai přestřihával a přetáčel tento film mnoho let, ale výsledek je krásný. Jde o nádherný labyrint o lásce, vzpomínkách a osudu. Když vás nedostane nádherná hudba a skvělý herci, možná vás probudí nádherná vizuální podívaná.Vizuální podívaná je ještě více poznat ve voyerských pohledech kamery. Jediná nevýhoda je možná větší překombinovatost a příliš mnoho žen, které se možná budou plést, ale vše jde zvládnout. Po dalším přemýšlení a rozhodování jsem se rozhodl pro 4*, které více trefují kvality filmu.


    Quote:
    A gorgeous, poignant film.

    2046 was directed by Kar Wai Wong, who also directed In the Mood for Love. This film is also lyrical, deliberately paced, and very romantic.

    Without giving too much away, the film takes place in Hong Kong and Singapore in the 60's. The main character, Chow, is a writer and womanizer. Part of the story takes place in his work, a science fiction tale called 2046.

    The story is told out of sequence, with past and present jumbled. In a clever use of irony, we gradually understand that the future is being used to tell the past. Some scenes are presented early, in a way that is confusing until the context is presented later.

    There are 3 female characters who are in his life, and the story is segmented accordingly.

    The cinematography is beautiful. Interestingly, Wong uses 3 colors nearly exclusively: Blood red, sea green, and yellow. Sometimes he will use light to make those colors stand out, other times it is the objects themselves which are in that color.

    I would characterize the story as one of love and loss. There is one poignant scene where, after he realizes what has been happening, he states that timing is crucial in love.

    The film is well acted, the characters are understandable if not necessarily ones we can identify with, and the story gradually allows itself to be revealed, a peek here and a peek there, until all the pieces fall into place.

    Turn off the lights, cuddle up with a glass of wine, and see this one. Well worth it.



























    pohee, Ali,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    01/07/2023 23.45.35
    This torrent is being monitored weekly. Please post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.290 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:13
    sql

    TOPlist